EXKLUSIVT ERBJUDANDE
TILL ZENITS LÄSARE ATT SE

TOMAS VON BRÖMSSENS
REVY

 

Den press- och kritikerrosade succéföreställningen ”Tomas Revy – Återkomsten”, som spelade på Lisebergsteatern för utsålda salonger hela hösten kommer, på allmän begäran, tillbaka för ett gästspel nu i vår.
Missade du succén i höstas? Då har du som läsare av Zenit en unik möjlighet att se Tomas revy Återkomsten under gästspelshelgen den 25-26 april till specialpriset – gå 2 betala för 1. Erbjudandet gäller följande tre föreställningar: fredagen den 25 april kl. 19.30 samt lördagen den 26 april kl. 16.00 och 19.30 och bokas endast via Lisebergs Teaterkassa 031-400 200 eller 2Entertain 0771-36 37 00. Uppge: ”Zenit” när du bokar. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller tom den 18 april. Max: 10 biljetter/kund. OBS! Det finns endast ett begränsat antal biljetter, så först till kvarn gäller.

I sin revy ”Återkomsten2 är Tomas von Brömssen tillbaka på flera sätt! För det första är han tillbaka på Lisebergsteatern, där han satte upp sin allra första revy. Dessutom är Tomas tillbaka i samma härliga anda som i hans första revyer och i sin nyskrivna revy blåser han nytt liv i favoritfigurer som ”Kypar’n”, med de karaktäristiska utstående tänderna och ”Stintan”, med de milslånga flätorna, för att nämna några. Tomas bjuder på en varm, humoristisk och utomordentligt charmig revy som lever kvar i minnet långt efter det att man, med rejäl värk i skrattmusklerna, lämnar teatersalongen!

Tomas Revy Återkomsten spelas även helgen 9-10 maj på Lisebergsteatern. Föreställningen produceras av Egerbladh & Villman och 2Entertain.
 
Läs Zenits intervju med Tomas von Brömssen >>>
 
 
 

080407
Copyright: ZENIT kulturtidningen i väst